​4B Byggemontering A/S​:+45 40 93 57 79 /nk@4b-byg.dk​​​​

Følg os på Facebook:

Ombygning og tilbygninger i Nordsjælland

Hos 4B byggemontering A/S kan vi også hjælpe dig i forbindelse med renovering af dit hus i form af både ombygning og tilbygning i Holte, Lyngby og resten af Nordsjælland. Der er ikke den renoveringsopgave, vi ikke kan klare.

Al slags ombygning kan klares

Vi kan hjælpe dig med både større samt mindre ombygninger. Det kan både være ombygning af huse, i flyttelejligheder med mere. Vi har mange års erfaring inden for renovering af bygninger, men foretrækker at foretage en ombygning i mursten. Er dette ikke ønsket, så finder vi også en løsning på dette.

​​

Muligheden for at udvide din bolig, så den får både funktionelle og æstetiske gevinster, er større, end du forestiller dig. Det kan være den overdækkede terrasse med blomsterespalier, tagetagen med hems til børnene eller den kombinerede garage og værksted.

Nogle af de ting vi kan hjælpe med ombygning af, er blandt andet kviste, kælder og fundament. Vi kan sørge for, at der er lavet en færdig løsning, som passer til netop den enkelte kunde. 

For at give dig som kunde den bedst mulige oplevelse, så sørger vi selvfølgelig for at give dig en masse gode råd og vejledningen med undervejs i forløbet.

Efter endt ombygning har vi grundet vores dygtige, bredspektrede team også mulighed for at hjælpe med at reetablere rundt omkring huset, eksempelvis ved at lægge nyt græs.

​​Kunderne i centrum

Vores dygtige team er klar til at hjælpe med alle typer af renovering i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, og vi lover at levere en service i den absolutte topklasse. 

Vores ønske er, at du som kunde skal føle dig tryg ved at have valgt os til at klare din ombygning. Dette sørger vi blandt andet for ved at arbejde med en masse dygtige leverandører, sådan at vi kan opnå det bedste resultat af din ombygning.

Giv os et kald på telefon +45 44 99 19 20 eller skriv til e-mail finn@4b-byg.dk for at høre nærmere om, hvilke muligheder du har, hvis du vælger os som samarbejdspartner i områder nær Holte og Lyngby.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt

​Telefon: 44 99 19 20​​​

Mobil.: 40 93 57 79

E-mail: ​​nk@4b-byg.dk​​

CVR: 21753033

​Her holder vi til

4B byggemontering A/S

Skovlytoften 3
2840 Holte 

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook​