​4B Byggemontering A/S​:+45 40 93 57 79 /nk@4b-byg.dk​​​​

Følg os på Facebook:

Tømrer i Nordsjælland - Din lokale tømrermester

​Her hos 4B Byggemontering A/S kan vi være behjælpelige med mange forskellige ting, deriblandt tømrerarbejde i Holte, Lyngby og hele Nordsjælland. Står du derfor, og har brug for en tømrer til at hjælpe dig med et byggeprojekt, så er det os du skal kontakte. Vi har også murere, malere og kloakfolk og anlægsgartnere.

Et tømrerfirma kan klare mange forskellige arbejdsopgaver

Står du og drømmer om et helt nyt skur, et lysthus til haven, verdens bedste legehus til børnene eller bare en ny garage til din bil, så kan en tømrer fra 4B Byggemontering A/S hjælpe dig godt på vej.

Her i vores firma påtager vores tømrer sig gerne mange forskellige arbejdsopgaver, og der er ikke den opgave, som er hverken for stor eller lille til os. Selvom vi har adresse i Holte ved Lyngby, så kører vi i hele Nordsjælland. Så hold dig ikke tilbage med din opgave.

Vores tømrer sørger for at tage dig med på råd, når der skal udarbejdes en arbejdsplan, og grundet vores store erfaring inden for tømrerfaget står vi altid klar med gode råd og vejledning igennem hele projektet, hvis du har brug for det.

​Vi går ikke ned på kvaliteten i vores tømrerarbejde

For at sikre dig som kunde det absolut bedste resultat, så sørger vores tømrer for, at de materialer vi bruger, kun er af den bedste kvalitet. Dette er for at sikre, at det resultat vi ender op med er langtidsholdbart, og for at du som kunde får noget ordentlig kvalitet til prisen.

Har du også brug for en tømrer?

Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere om de forskellige muligheder ved at vælge en tømrer fra 4B Byggemontering A/S på telefon 44 ​99 19 20 eller 40 93 57 79. Du kan også skrive til vores e-mail nk@4b-byg.dk​​​​. Gør som mange andre, og kontakt os med det samme.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gulvarbejde

Skal gulvet slibes eller skiftes, er 4B Byggemontering A/S løsningen. Vores tømrer har mange års erfaring med gulvarbejde og er derfor også klar med et tilbud til dig.

Tilbygninger

Muligheden for at udvide din bolig, så den får både funktionelle og æstetiske gevinster, er større, end du forestiller dig. Læs hvad vores tømrer kan hjælpe med.

Tømreropgaver

Vi løser alle former for tømrer og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

Døre & vinduer

4B byggemontering A/S har et bredt udvalg af døre og vinduer til ethvert hjem. Fra det klassiske til det enkle og moderne. Læs mere om hvad vores tømrer kan tilbyde.

​Kontakt

​Telefon: 44 99 19 20​​​

Mobil.: 40 93 57 79

E-mail: ​​nk@4b-byg.dk​​

CVR: 21753033

​Her holder vi til

4B byggemontering A/S

Skovlytoften 3
2840 Holte 

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook​